Sot në ditën pa makina !

Dita nderkombetare "#PaMakina", solli ne Bashkine Maliq nje aktivitet sensibilizues, ku moren pjese shume te rinj dhe te reja, si dhe shume qytetare te tjere, te cilet permes pedalimit levizen me biçikleta ne itinerarin Maliq-Libonik-Pylli i Fazaneve. Falenderojme te gjithe qytetaret qe u bene pjese e kesaj nisme sensibilizuese, si dhe gjejme rastin t'ju bejme thirrje te gjithve, qe te perdorin sa me pak makinat, dhe te perdorin sa me shume biçikletat, si nje aktivitet qe ndikon ne permiresimin e mjedisit dhe cilesine e jetes se qytetareve!
Falenderojme Policine Bashkiake si dhe Policine e Rendit per gadishmerine dhe korrektesine qe treguan!

NR TELEFONI

Policia                   129

Zjarrfikësja          128

Zyra e Informacionit 

ADRESA E BASHKISE

Bulevardi “Rinia” Maliq 
Tel.Fax:

+355 861 2 20 26

© Te gjitha te drejtat e rezervuara - Bashkia Maliq

21764933_1448156268600860_5104781268446355339_n