Sot ne Lagjen Kopole -Njesia Administrative Vreshtas për të ndryshuar gjendjen e kopshtit të fëmijëve dhe përmirësuar situatën e mjedisit në këtë zonë !Ne duhet të punojmë më shumë për komunitetet tona e veçanrisht për fëmijët !

22279949_1459357770814043_6762620025643500451_n
22279949_1459357770814043_6762620025643500451_n
press to zoom
22228637_1459357837480703_4738517307213034825_n
22228637_1459357837480703_4738517307213034825_n
press to zoom
22228188_1459357730814047_7335449265809498057_n
22228188_1459357730814047_7335449265809498057_n
press to zoom
22279428_1459357830814037_8624927138695027794_n
22279428_1459357830814037_8624927138695027794_n
press to zoom
22196379_1459357804147373_6372344630353099410_n
22196379_1459357804147373_6372344630353099410_n
press to zoom
22154712_1459357740814046_854994332128920633_n
22154712_1459357740814046_854994332128920633_n
press to zoom