Sot tek '' Pylli i Fazanëve '' Maliq me Zv. Kryeministrin Z. Niko Peleshi, Ministren e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit dhe Sipërrmarrjes Znj. Milva Ekonomi dhe Deputetin e Qarkut Korçë Z. Ilir Pendavinji! Kthimi i kësaj zone në një atraksion turistik të vizitueshëm, synim i të gjithë aktorëve!

© Te gjitha te drejtat e rezervuara - Bashkia Maliq

Adresa: Bulevardi “Rinia” Maliq, Korçë                                    Tel.&Fax.+355 861 2 20 26                                     www.bashkiamaliq.gov.al

NR TELEFONI

Policia                   129

Zjarrfikësja          128

Zyra e Informacionit