top of page

Specialistë të Ministrisë të Mbrojtjes Italiane dhe Shqiptare inspektojnë urën lidhëse Zëmblak-Zvezdë , dëmtuar nga përmbytjet e ditêve të fundit !

24775253_1517734641643022_2336580563107528319_n
24775253_1517734641643022_2336580563107528319_n
press to zoom
25152038_1517734671643019_1084671525595564538_n
25152038_1517734671643019_1084671525595564538_n
press to zoom
25289570_1517734701643016_2509260082075882948_n
25289570_1517734701643016_2509260082075882948_n
press to zoom
24862171_1517734661643020_3893556472940392658_n
24862171_1517734661643020_3893556472940392658_n
press to zoom
24991214_1517734678309685_8571174131607934012_n
24991214_1517734678309685_8571174131607934012_n
press to zoom
bottom of page