top of page

Startoi sot në Maliq drama "Me dashurinë nuk bëhet shaka" të autorit të mirënjohur francez Alfred De Musse, vënë në skenë nga Regjisori Dhimitër Orgocka "Mjeshtër i Madh " !
Urime Z.Orgocka dhe aktorëve të talentuar që edhe pse në kushte të vështira të mungesës së Pallatit të Kulturës, na përcollën emocione të veçanta !

 

 

20770162_1414836158599538_2434884056160878648_n
20770162_1414836158599538_2434884056160878648_n
press to zoom
20842156_1414835711932916_8040189213509337751_n
20842156_1414835711932916_8040189213509337751_n
press to zoom
20841028_1414835165266304_6798154839294974295_n
20841028_1414835165266304_6798154839294974295_n
press to zoom
20840633_1414835215266299_2567966269383078746_n
20840633_1414835215266299_2567966269383078746_n
press to zoom
20799827_1414835911932896_4874420316248474756_n
20799827_1414835911932896_4874420316248474756_n
press to zoom
20799981_1414835571932930_4864045789453835743_n
20799981_1414835571932930_4864045789453835743_n
press to zoom
20799540_1414835508599603_5312641686949822014_n
20799540_1414835508599603_5312641686949822014_n
press to zoom
20770144_1414834988599655_4350756660996412888_n
20770144_1414834988599655_4350756660996412888_n
press to zoom
20770301_1414835121932975_1053001712168803398_n
20770301_1414835121932975_1053001712168803398_n
press to zoom
bottom of page