Takim informues teoriko-praktik mbi llojshmërinë e plehrave kimike dhe spërkatjeve në pemët frutore . Kryetarët e fshatrave të NJA Pojan vlerësuan referatin e Pr.Robert Damo dhe Pr.Piro Icka pedagogë në Universitetin e Korcës 

30741745_1649427025140449_1093843658219716608_n
30741745_1649427025140449_1093843658219716608_n
press to zoom
31073146_1649427015140450_4037093959149813760_n
31073146_1649427015140450_4037093959149813760_n
press to zoom
31073053_1649427005140451_5122224211057704960_n
31073053_1649427005140451_5122224211057704960_n
press to zoom
30739631_1649427111807107_2832439590642515968_n
30739631_1649427111807107_2832439590642515968_n
press to zoom
30741852_1649427011807117_7806506843240398848_n
30741852_1649427011807117_7806506843240398848_n
press to zoom