top of page

Takim llogaridhënie  në Rrëmbec

Banorë të Njësive Administrative Pojan dhe Libonik janë njohur sot me punën e Bashkisë Maliq në këto 3-vjet qeverisje ! Shumë punë kemi bëre , edhe më shumë duhet të bëjmë për komunitetet tona 

bottom of page