top of page

Takim spontan ne Bashkine Maliq per demtimin e frutikultures nga temperaturat e ulta! Prefekti i Qarkut Korçe Z. Ardit Konomi dhe Drejtori Bujqesise Z. Vullnet Gjolla pjese e takimit me fermeret! Ngritja e grupeve te punes per evidentimin e gjendjes fillon menjehere! Kerkohet mbështetje nga Qeveria Shqiptare!

18057981_1306361686113653_57090711143241044_n
18057981_1306361686113653_57090711143241044_n

press to zoom
18157249_1306361782780310_8362239651331947810_n
18157249_1306361782780310_8362239651331947810_n

press to zoom
18157156_1306361632780325_2270548453527908124_n
18157156_1306361632780325_2270548453527908124_n

press to zoom
18057981_1306361686113653_57090711143241044_n
18057981_1306361686113653_57090711143241044_n

press to zoom
1/3
bottom of page