Takim spontan ne Bashkine Maliq per demtimin e frutikultures nga temperaturat e ulta! Prefekti i Qarkut Korçe Z. Ardit Konomi dhe Drejtori Bujqesise Z. Vullnet Gjolla pjese e takimit me fermeret! Ngritja e grupeve te punes per evidentimin e gjendjes fillon menjehere! Kerkohet mbështetje nga Qeveria Shqiptare!

NR TELEFONI

Policia                   129

Zjarrfikësja          128

Zyra e Informacionit 

ADRESA E BASHKISE

Bulevardi “Rinia” Maliq 
Tel.Fax:

+355 861 2 20 26

© Te gjitha te drejtat e rezervuara - Bashkia Maliq

18057981_1306361686113653_57090711143241044_n