top of page

Kryetari i Bashkisë Maliq z.Gëzim Topçiu, ka pritur sot përfaqësues nga Banka Botërore, ku në fokus të takimit ka qënë finalizimi i projektit për inventarizimin e pyjeve dhe kullotave në Bashkinë Maliq!

24991429_1513995405350279_2340616505902344469_n
24991429_1513995405350279_2340616505902344469_n
press to zoom
24993281_1513995402016946_8912204742736997833_n
24993281_1513995402016946_8912204742736997833_n
press to zoom
bottom of page