top of page

Takim me specialistët e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural mbi problematikat e
fermerëve në fushën e Maliqit

72350147_760669881052084_662574916166693
press to zoom
72247152_733035257158614_170261023540065
press to zoom
70330033_2489232534498971_48789714325093
press to zoom
1/1
bottom of page