top of page

Takim në Njësinë Administrative Pojan për paketën e suvencioneve ! Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural Z.Niko Peleshi prezanton paketën më ambicioze në këto 27-vjet.Të pranishëm në takim edhe deputetet Z.Ilir Pendavinji e Z.Eduart Shalsi .

28468146_1597033243713161_6714404416125364450_n
28468146_1597033243713161_6714404416125364450_n
press to zoom
28276420_1597033233713162_5448239860511918036_n
28276420_1597033233713162_5448239860511918036_n
press to zoom
28575850_1597033247046494_3423463934547656035_n
28575850_1597033247046494_3423463934547656035_n
press to zoom
bottom of page