Takim njohes dhe prezantues per projektin "Bashkite per Europen", i financuar nga BE. Nje projekt qe synon rritjen e kapaciteteve dhe perfshirjen e bashkive ne procesin e integrimit europian.
Ne kete takim informues moren pjese, Task Menaxheri Z. Orlando Fusco se bashku me ekipin organizativ te ketij projekti

Adresa: Bulevardi “Rinia” Maliq, Korçë                                    Tel.&Fax.+355 861 2 20 26                                     www.bashkiamaliq.gov.al

NR TELEFONI

Policia                   129

Zjarrfikësja          128

Zyra e Informacionit 

© Te gjitha te drejtat e rezervuara - Bashkia Maliq