top of page

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Turizmit dhe Siperrmarrjes Znj. Milva Ekonomi ne Bashkine Maliq ! Pronat, biznesi dhe turizmi ne fokus te takimit !

18010195_1305558436193978_6959800991501116110_n
18010195_1305558436193978_6959800991501116110_n

press to zoom
18034307_1305558542860634_1311886819508556149_n
18034307_1305558542860634_1311886819508556149_n

press to zoom
18056709_1305558319527323_6676108050831185721_n
18056709_1305558319527323_6676108050831185721_n

press to zoom
18010195_1305558436193978_6959800991501116110_n
18010195_1305558436193978_6959800991501116110_n

press to zoom
1/3
bottom of page