Vazhdon puna intensive me punonjēsit e Agjencisë të Ujitje-Kullim të Bashkisē Maliq për vënien në gadishmeri të kanalit ujitës Podgorie-Velitërnë me gjatësi prej 3 km . Do të lëvizin 250 m3 inerte (gure dhe dhera) , pastrim të cilin nuk mund ta kryejmë me mjete. Do të punohet me krahe për ta rikthyer këtë kanal në funksion si para 20 viteve.

Adresa: Bulevardi “Rinia” Maliq, Korçë                                    Tel.&Fax.+355 861 2 20 26                                     www.bashkiamaliq.gov.al

NR TELEFONI

Policia                   129

Zjarrfikësja          128

Zyra e Informacionit 

© Te gjitha te drejtat e rezervuara - Bashkia Maliq