top of page

Zjarr në ekonominë pyjore Pirg në kufij me Pogradecin - Fshati Cereshnik !
Struktura të Bashkisë Maliq por jo vetëm, po luftojnë mes flakësh për kufizimin dhe fikjen e zjarrit!

bottom of page