Wave
74239305_10217144266252868_8759018005515468800_n.jpg

Zv.Kryetar.Eridjon Rustemi 

Duke u perpunuar 

74239305_10217144266252868_8759018005515468800_n.jpg
Wave
WhatsApp Image 2021-09-03 at 9.37.36 AM.jpeg

Zv.Kryetar.Jonila Xhialli

Jonila Xhialli është Nënkryetarja e Bashkisë së Maliqit për Financat Vendore.Lindur  në Korçë në 08 Korrik 1986.Është e martuar dhe ka dy femijë.


Studimet e shkollës së mesme i kreu në Shkollen e Mesme Maliq, në qytetin ku ajo u rrit.


Jonila është diplomuar në Degën Financë –Kontabilitet në universitetin “Fan .S.Noli “ Korcë .Ka kryer kurse kualifikimi si: Financa 5 dhe Kontabiliteti Alpha dhe trajnime të ndryshme .


Përvoja e saj profesionale ka qenë në institucionin Bashkia Maliq ku ka një përvojë disa vjeçare që prej vitit 2009 në shumë sektorë si Tatim –Taksat,Personel-Koordinimi,Zyra Sociale dhe Drejtoria e Financës.

Në 01 Nëntor të vitit 2019 u emërua Nën/Kryetare e Bashkisë Maliq,post të cilin e mban dhe aktualisht.
 

WhatsApp Image 2021-09-03 at 9.37.36 AM.jpeg
Wave
124580864_10158847210491558_2915804614055080039_n.jpg

Zv.Kryetar.Florenc Tabaku 

Duke u perpunuar 

124580864_10158847210491558_2915804614055080039_n.jpg