kinollijorgo
Aug 5, 2017

Pylli i Fazaneve tashme eshte nje atraksion per turistet!

0 comments

Por a eshte e mundur nga ana e Bashkise Maliq, qe te beje dicka me shume, per ti shtuar pyllit edhe nje vlere tjeter, per ta kthyer ne nje vend pushimi dhe kampingu gjate sezonit veror???

NR TELEFONI

Policia                   129

Zjarrfikësja          128

Zyra e Informacionit 

ADRESA E BASHKISE

Bulevardi “Rinia” Maliq 
Tel.Fax:

+355 861 2 20 26

© Te gjitha te drejtat e rezervuara - Bashkia Maliq