Z.Gëzim Topçiu 

      Kryetari i Bashkisë

Situata në Bashkinë Maliq pa asnjë problem !

Fusha , lumenjtë dhe rezervuarët në mbikqyrje 24-orë .

NJOFTIME
RAPORTI I PERFORMANCËS MALIQ 2019 

follow US

Ujësjellësi rajonal i Pojanit, gati zbatimi në terren

Pamje nga Mali i Valamarës

Mali i Valamarës ndodhet midis Maliqit dhe Gramshit në një ndër vargmalet më të bukura të Shqipërisë. Për vite me radhë, është një pikë kryesore e alpinistëve, sportistëve, por dhe turistëve në vendin tonë. 

PUNËT GJATË NJË JAVE

 

Tashmë projekti: Qëndra Komunitare dhe Kulturore -"Dhimitër Orgocka"- Maliq është gati !

© Te gjitha te drejtat e rezervuara - Bashkia Maliq

Adresa: Bulevardi “Rinia” Maliq, Korçë                                    Tel.&Fax.+355 861 2 20 26                                     www.bashkiamaliq.gov.al

NR TELEFONI

Policia                   129

Zjarrfikësja          128

Zyra e Informacionit 

27545518_1571757459574073_9097403313511779361_n