Z.Gëzim Topçiu 

      Kryetari i Bashkisë

Qëllimi kryesor për këtë vit shkollor është ruajtja e shëndetit të fëmijëve dhe mësuesve gjatë zhvillimit të procesit mësimor në shkollë

Gëzim Topçiu: Punimet për ujësjellësin priten të fillojnë shumë shpejt

Sistemohet rruga në fshatin Vloçisht

follow US

Gëzim Topçiu: Institucionet gati për vitin e ri shkollor

Vijojnë punimet tek shkolla në Pendavinj

Pamje nga Mali i Valamarës

Mali i Valamarës ndodhet midis Maliqit dhe Gramshit në një ndër vargmalet më të bukura të Shqipërisë. Për vite me radhë, është një pikë kryesore e alpinistëve, sportistëve, por dhe turistëve në vendin tonë. 

PUNËT GJATË NJË JAVE
NJOFTIME

 

Tashmë projekti: Qëndra Komunitare dhe Kulturore -"Dhimitër Orgocka"- Maliq është gati !

RAPORTI I PERFORMANCËS MALIQ 2019 

© Te gjitha te drejtat e rezervuara - Bashkia Maliq

Adresa: Bulevardi “Rinia” Maliq, Korçë                                    Tel.&Fax.+355 861 2 20 26                                     www.bashkiamaliq.gov.al

NR TELEFONI

Policia                   129

Zjarrfikësja          128

Zyra e Informacionit 

119474400_3228778810538588_2401670581268